Tietosuoja

NopsuPopsu Oy ASIAKASREKISTERIN REKISTERISELOSTE

Tämä rekisteriseloste koskee NopsuPopsun asiakkaiden (jäljempänä rekisteröityjen) henkilötietojen käsittelyä. NopsuPopsu käsittelee rekisteröityjen henkilötietoja pääasiallisesti hoitaakseen asiakkaidensa tuoteostoja. Tietoja käsitellään asiakasviestintään ja laskutusta sekä sähköisten palveluiden toteuttamista varten. Kunnioitamme asiakkaiden yksityisyydensuojaa ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojavoimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö: NopsuPopsu Oy, Sofia Lahtinen, 0400 629682, info@nopsupopsu.fi

Rekisterin tietosisältö ja säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot:  Nimi, osoite, sähköpostiosoite.  Asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten ostetut tuotteet ja palvelut, laskutus- ja maksutiedot. Tiedot saadaan pääasiallisesti rekisteröidyltä itseltään. Postituslista: Nimi ja sähköpostiosoite. Tiedot saadaan pääasiallisesti rekisteröidyltä itseltään. 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käsittelyperusteet: Asiakkaiden henkilötietoja käytetään lainsäädännön mukaisesti, asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon, laskutukseen ja maksun valvontaan, asiakastiedotteiden lähettämiseen, asiakkuutta vahvistaviin markkinointitoimenpiteisiin, sekä muihin rekisteröidyn pyynnöstä tai suostumuksella tehtäviin toimenpiteisiin tai toimeksiantoihin.

Käsittelemme tietoa seuraavilla tietosuojalainsäädäntöön pohjautuvilla perusteilla. Suostumus: Voimme käsitellä rekisteröidyn tietoja suostumuksen perusteella mm. tehdäksemme sähköisiä markkinointitoimenpiteitä (Postituslista).

Tietojen säilytysaika: Säilytämme rekisteröidyn tietoja niin kauan, kuin on tarpeen yllä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Rekisteröity voi myös itse vaikuttaa tietojen säilytysaikaan seuraavassa kohdassa kuvattujen vaikutusmahdollisuuksien kautta. Markkinointia varten tietoja säilytetään tyypillisesti niin kauan, kuin henkilö ei ole kieltäytynytvastaanottamasta markkinointiviestintää, eivätkä tiedot ole muutoin vanhentuneet. Mikäli henkilökieltäytyy markkinoinnista, henkilön tiedot poistetaan (postituslistalta). Olemme velvoitettuja säilyttämään henkilötietoja kirjanpitoa ja verotusta koskevan lainsäädännön nojalla myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen.

Rekisteröidyn oikeudet

Tietojen keräämiseen ja käsittelyyn voi vaikuttaa usein eri tavoin: Tietojen tarkastaminen, korjaaminen ja poistaminen: Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Rekisteröidyn pyynnöstä oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Tietojen siirtäminen järjestelmästä toiseen: Rekisteröity voi saada antamansa henkilötiedot siirretyksiitselleen tai toiselle rekisterinpitäjälle ottamalla yhteyttä rekisteriselosteen yhteyshenkilöön, joka on yksilöity tämän rekisteriselosteen alussa. Edellytyksenä kuitenkin on, että kyse on tiedoista, jotka rekisteröity on antanut, ja niitä käsitellään automaattisesti suostumuksen tai sopimuksen perusteella. Suoramarkkinoinnin kielto-oikeus: Rekisteröity voi milloin tahansa kieltää tietojensa luovuttamisen ja käsittelyn markkinointia varten painamalla sähköisen markkinointiviestin lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä rekisteriselosteen yhteyshenkilöön, joka on yksilöity tämän rekisteriselosteen alussa. Vastustamisoikeus ja käsittelyn rajoittaminen: Rekisteröity voi henkilökohtaiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa käsittelyä rajoitetaan siksi ajaksi, kun arvioidaan perusteita vastustaa käsittelyä. Käsittelyä voidaan rajoittaa myös mm. silloin, kun rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa tietojen paikkansapitävyyden. Suostumuksen peruuttaminen: Rekisteröity voi myös peruuttaa esimerkiksi sähköiseen markkinointiin antamansa suostumuksen, milloin tahansa, ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjän yhteyshenkilöön. Valitusoikeus: Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus viranomaiselle, mikäli hän katsoo, että hänen tietojaan on käsitelty tämän rekisteriselosteen ja kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön vastaisesi. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löytyvät tämän rekisteriselosteen lopusta.

Tietojen luovutukset

Voimme luovuttaa rekisteröidyn henkilötietoja kolmansille osapuolille alla esitetyissä tapauksissa: Maksunvälitys: Luovutamme verkko-oston yhteydessä maksun väittämisessä tarvittavat tiedot maksunvälittäjälle, Paytarail Oyj. Viranomaiset: Voimme luovuttaa henkilötietoja toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla tavalla. Oikeusvaateet: Voimme luovuttaa henkilötietoja kolmansille, jos se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, mahdollisten rikkomusten tutkimiseksi taikka oikeusvaateen laatimiseksi,esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Tietojen siirrot

Käytämme tietojen käsittelyssä alihankkijoita. Takaamme tällöin sopimusjärjestelyin, että tietoja käsitelläänkulloinkin voimassaolevan lainsäädännön ja tämän rekisteriselosteen mukaisesti.Alihankkijat käsittelevät tietoja meidän lukuumme, eivätkä ne saa käsitellä tietoja omiin tarkoituksiinsa.Emme siirrä tietoja Suomen, EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Käytämme tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksioikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Rekisterinkäyttöoikeus on vain määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Henkilötietojakäsitteleviä henkilöitä sitoo salassapitovelvollisuus. Tiedot on kerätty tietokantoihin, joihin vaaditaankäyttäjätunnus ja salasana, ja tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.

Yhteydenotot

Tähän rekisteriselosteen liittyvät tiedustelut voi lähettää rekisteriselosteen alussa mainitulle henkilölle. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot: 

Tietosuojavaltuutetun toimisto Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs. 00520 Helsinki 

Postiosoite: PL 800 00521 Helsinki 

Vaihde: 029 56 66700

Sähköposti: tietosuoja@om.fi

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 6.9.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Noelle Design

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt NoelleDesign yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Sähköpostilla: info@noelledesign.fi

Puhelimitse: 0400 629682

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Kaikilla verkkokaupan kautta tilatuillla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen tulee tapahtua kahden viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta, Tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli tuote ei ole myyntikelpoinen, ei siitä voida valitettavasti hyvittää mitään.

Huomioithan, että tuotteen palauttamisesta koituvat postituskustannukset tulee asiakkaan maksaa itse. Palautuskulut ovat 3€ kirjeenä tulevat palautukset ja 5€ pakettina tulevat palautukset. Asiakkaan halutessa vaihtaa tuotetta toiseen kokoon tai toiseen samanhintaiseen tuotteeseen, vaihdon postikulut ovat asiakkaalle ilmaiset.

Otathan aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme niin saat tarkemmat palautusohjeet, ennen kuin lähetät tuotteen takaisin. Sähköposti asiakaspalveluun on: info@noelledesign.fi

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.